EU

 
 
Promocijska ponudba do -30%
 
brezplačna dostava za nakupe nad 50€
 
Popusti do:  -30% 

Vračila

Pritožba In Vračilo Blaga:

Postopek Obravnave Pritožbe Je Zaupen. Pritožba Se Odda Prek E-Poštnega Naslova 4nbo@Europe.Com. Trgovina Se Zaveda, Da Je Bistvena Značilnost Potrošniških Sporov Nesorazmernost Med Ekonomsko Vrednostjo Zahtevka In Potrebnim Časom Ter Stroški, Ki Nastanejo Zaradi Reševanja Spora, Kar Je Tudi Glavna Ovira, Da Potrošnik Ne Sproži Spora Pred Sodiščem. Zato Si Trgovina Prizadeva Po Svojih Najboljših Močeh, Da Se Morebitni Spori Rešijo Sporazumno. Potrošnik (Navedeno Velja Izključno Za Fizične Osebe, Ki Pridobijo Blago Za Namene Izven Svoje Pridobitne Dejavnosti) Ima Pravico, Da V 14 Dneh Od Prevzema Blaga Podjetju Sporoči (E-Naslov: 4nbo@Europe.Com), Da Odstopa Od Pogodbe, Ne Da Bi Mu Bilo Treba Navesti Razlog Za Svojo Odločitev. Rok Se Začne Šteti En Dan Po Datumu Prevzema. Edini Strošek, Ki Bremeni Potrošnika V Zvezi Z Odstopom Od Pogodbe, Je Strošek Vračila Blaga (Ki Se V Primeru Pošiljanja Obračunava Po Ceniku Dostavne Službe In Je Odvisen Od Tega Ali Gre Za Pošiljko/Paket/Tovor).

Blago Je Potrebno Vrniti Prodajalcu Najkasneje V Roku 10 Dni Od Oddanega Sporočila O Odstopu Od Pogodbe (Nakupa) Na Naslov: 4nbo, Spletni Marketing D.O.O., Rojska Cesta 18/B, 1230 Domžale, Slovenija. Potrošnik Nima Pravice Do Odstopa Od Pogodbe, Pri Pogodbah Katerih Predmet Je Blago, Ki Je Bilo Izdelano Po Natančnih Navodilih Potrošnika, Ki Je Bilo Prilagojeno Njegovim Osebnim Potrebam, Ki Zaradi Svoje Narave Ni Primerno Za Vračilo, Ki Je Hitro Pokvarljivo Ali Kateremu Je Že Potekel Rok Uporabe. Izdelki, Kupljeni Na Daljavo, Niso Namenjeni Uporabi V Zakonskem Času Za Odstop Od Pogodbe. Potrošnik Blaga Ne Sme Neovirano Uporabljati Do Odstopa Od Pogodbe. Potrošnik Sme Opraviti Ogled In Preizkus Blaga V Obsegu, Kot Je To Nujno Potrebno Za Ugotovitev Dejanskega Stanja V Primeru Izdelkov V Spletni Trgovini »24eBeauty« Je To Pazljivo Odpiranje Originalne Embalaže In Ogled Artikla. Preizkušanje Blaga, Ki Odstopa Od Navedenega, Se Šteje Za Uporabo Blaga, Kar Pomeni, Da Potrošnik S Tem Izgubi Pravico Do Odstopa Od Pogodbe.

Torej Če Potrošnik Izdelek Priključi V Elektriko, Poveže Z USB Priključkom, Uporablja, Poškoduje, Popraska Ali Ga Kakorkoli Spremeni Glede Na Prvotno Stanje, Ne More Od Prodajalca Zahtevati Vračila Kupnine. Pri Odstopu Od Pogodbe, Kjer Je Bil Koriščen Bonus, Koda Za Popust Ali Promocijska Koda, Se Ta Sredstva Upoštevajo Kot Popust In Se Uporabniku Ne Vrnejo. Na TRR Uporabnika Se Vrne Le Dejanski Vplačani Znesek. Darilni Bon Se Pri Odstopu Od Pogodbe Upošteva Kot Plačilno Sredstvo In Vrne Uporabniku Kot Darilni Bon, Vplačani Znesek Pa Se Vrne Na TRR Uporabnika. Vračilo Opravljenih Vplačil Bo Izvedeno Takoj, Ko Je To Mogoče, Najkasneje Pa V Roku 14 Dni Od Prejema Sporočila O Odstopu Od Pogodbe. Podjetje Vrne Prejeta Plačila Potrošniku Z Enakim Plačilnim Sredstvom, Kot Ga Je Uporabil Potrošnik, Razen Če Je Potrošnik Izrecno Zahteval Uporabo Drugega Plačilnega Sredstva In Če Potrošnik Zaradi Tega Ne Nosi Nobenih Stroškov. Vrnitev Prejetega Blaga Podjetju V Roku Za Odstop Od Pogodbe Se Šteje Za Sporočilo O Odstopu Od Pogodbe.

V Izjemnih Primerih, Ko Izdelki Niso Vrnjeni V Skladu ZVPot, Lahko Potrošniku Ponudimo Odkup Izdelka Z Ustrezno Odškodnino, Ki Jo Z Zapisnikom Določimo Ob Vračilu. Odkup Z Znižano Vrednostjo Se Upošteva Ob Potrditvi Potrošnika Na Elektronsko Pošto. Potrošnik Omenjeno Odkupnino Koristi Izključno Ob Naročilu Drugega Izdelka Enake Ali Višje Vrednosti.

Obrazec Za Odstop Od Pogodbe Izdelkov Je Na Voljo Tukaj. Pravico Do Vračila Kupnine, Garancije, Stvarnih Napak In Nepravilno Opravljenih Storitev Natančneje Urejajo Določila Zakona O Varstvu Potrošnikov (Neuradno Prečiščeno Besedilo). Odstop Potrošnika Od Pogodbe Za Izdelke Iz Kompleta Če Se Potrošnik Odloči Za Odstop Od Pogodbe Za Enega Izmed Artiklov, Ki So Tvorili Komplet, Lahko Zanj Zahteva Vračilo Kupnine. Potrošnik Lahko Vrne Enega Ali Več Artiklov Iz Kompleta. Pri Odstopu Od Pogodbe Za Artikel Iz Kompleta Potrošnik Dobi Na TRR Vrnjen Znesek V Višini Vplačanih Sredstev Za Dotični Artikel, Ki Ga Vrača. V Primeru Odstopa Od Pogodbe Si Trgovina Pridružuje Pravico Do Odštetja Pridobljenega Prihranka. Če Je Prihranek Novega Izbranega Izdelka Večji Od Prihranka Vrnjenega Izdelka, Se Razlike Ne Vrača, Menjava Pa Se Odvije Po Politiki Odstopa Od Pogodbe Za Izdelke Iz Kompleta.

 

Več o odstopu od pogodbe si prečitajte na strani "Pogoji poslovanja"