EU

 
 
Promocijska ponudba do -30%
 
brezplačna dostava za nakupe nad 50€
 
Popusti do:  -30% 

Politika zasebnosti

Varstvo osebnih podatkov


Na tej strani lahko redno spremljate vse spremembe povezane z varstvom osebnih podatkov.
V 4nbo, spletni marketing d.o.o. in še posebej naši spletni trgovini »24eBeauty.eu« že vse od začetka spoštujemo vašo zasebnost ter varujemo vaše podatke.
Vaši osebni podatki, njihovo zbiranje in uporaba predstavljajo neločljiv del Splošnih pogojev našega poslovanja in jih je mogoče v celoti tolmačiti le v povezavi z njimi, zato priporočamo, da jih preberete v celoti.
Poslujemo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), od objave teh pravil pa tudi z Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).
Ob uskladitvi z GDPR smo z željo, da bo lahko vsak »24eBeauty« uporabnik svoje pravice na tem področju lahko poznal ter užival v največji možni meri še dodatno približali in olajšali urejanje vaših nastavitev ter uredili besedilo teh pogojev, tako da so še preprostejši za branje in razumevanje, bolj jasno opredelili, kako delamo z našimi partnerji, tretjimi osebami in piškotki ter drugimi tehnologijami sledenja.


O nas


Upravljalec podatkov je podjetje: 4nbo, spletni marketing, d.o.o. (v nadaljevanju upravljalec) - več o nas …Oblike sodelovanja


Naše storitve lahko uporabljate kot:

 • naznani uporabnik (v tem primeru bomo z vašim soglasjem ob obisku naših strani podatke zbirali preko piškotkov z namenom zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani)

 • naročnik na e-izdaje (v tem primeru lahko naše storitve uporabljate kot neznani uporabnik, edini podatek, ki nam ga zaupate pa je le vaš elektronski naslov in izbira e-izdaje, ki jo želite prejemati na vaš naslov. Drugih podatkov o vas ne zbiramo. Na naše e-izdaje pa se lahko vedno odjavite (povezava do odjave je v vsaki e-izdaji) in s tem izbrišete iz naših seznamov.

 • registrirani uporabnik

 • registrirani kupec

 • Osebni podatki, ki jih zbiramoO naših registriranih uporabnikih in kupcih zbiramo več vrst osebnih podatkov:

 • podatki o identiteti: ime, priimek, elektronski naslov in geslo, ki je šifrirano in znano le uporabniku (tudi mi ga ne poznamo). Podatki o identiteti poslovnih uporabnikov vključujejo tudi naziv podjetja in davčno številko oziroma številko zavezanca za DDV. Številko zaveznaca za DDV hranimo tudi za fizične osebe, ki poslujejo kot zaveznaci za DDV. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj profil.

 

 • kontaktni podatki: naslovi za dostavo, naslov za izdajo računa in telefonska številka. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj profil. • finančni podatki: podatkov o vaših kreditnih karticah ne hranimo. Te podatke posredujemo le izdajatelju vaše kreditne kartice. Enako velja za druge podobne oblike plačevanja preko spleta. • podatki o nakupih in plačilih: hranimo vse podatke o vaših naročilih in plačilih, vključno s podatki o stornacijah, vrnitvah naročil. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj profil. • podatki vezani na vašo uporabo in profil: zadnji ogledi izdelkov, izdelki v nezaključenem naročilu, pogostost obiskovanja posameznih oddelkov, pogosti nakupi, komunikacija z nami preko rubrike Vprašanja in odgovori, izbrani oddelki ter oddani komentarji in ocene naših ponudb. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj profil in na spletni strani trgovine. • marketinški podatki: vaše naročnine na naše e-izdaje, izbrani oddelki, vaši seznami želja. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj profil

 • tehnični podatki: za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu, brskalniku, operacijskem sistemu, lokaciji vaše naprave, vrsti naprave s katero dostopate na našo stran in podobno. Ob obisku preko piškotkov z vašo privolitvijo zbiramo tudi podatke za zagotavljanje boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. 4nbo, d.o.o.  lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistemov Google Analytics (analiza obiskov spletne strani), Facebook, Twitter, ...  Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.


Kako pridobivamo podatke


Podatke o vas pridobivamo na več načinov, ko: 

 • se registrirate kot »24eBeauty« uporabnik

 • oddate naročilo

 • prekličete naročilo

 • se naročite na katerokoli izmed naših e-revij

 • z nagradnimi igrami

 • pregledujete naše vsebine

 • ko objavite vprašanje, komentar ali oceno kateregakoli izmed naših izdelkov

 • ko nam posredujete različna vprašanja, zahtevo za reklamacijo, vrnete izdelek, ...

 • z nami komunicirate preko družbenih omrežij

 • iz drugih virov (na primer: vašo sposobnost za nakup na kredit nam posreduje ponudnik kreditiranja, informacijo, ali je vaša kreditna ali plačilna kartica veljavna in ali lahko z njo izvedete plačilo naročila pri nas nam posreduje izdajatelj vaše kreditne kartice)

Tehnične podatke pridobivamo avtomatično.
Google, Facebook in druga družbena omrežja ter oglaševalske agencije nam posredujejo podatke, za katere ste jim to dovolili.


Kaj delamo s podatki o vas


Podatke o registriranih uporabnikih in kupcih ter nakupih zbiramo za:

 • zagotavljanje naših zakonskih obveznosti (na primer za vodenje finančnih in poslovnih knjig),

 • izvedbo vaših naročil

 • za profiliranje kupcev, ki omogoča prikaz potrebam posameznega kupca primernejših ponudb tako na spletnih straneh kot v naših e-revijah

 • za dodeljevanje ugodnosti Kluba zvestobe

 • za analize poslovanja, planiranje, spremljanje statistik, obnašanja kupcev ter obiskovalcev in podobno, pri čemer so uporabljeni podatki anonimizirani

Podatke o naročilih na naše e-revije zbiramo z namenom, da vam lahko na željeni naslov dostavimo izbrano e-revijo.
Pogoji sodelovanja v posamezni nagradni igri in obdelava podatkov ter objava nagrajencev, so določeni in zapisani na straneh splošnih pogojev nagradnih iger ter v vsaki nagradni igri posebej.
Vprašanja, ki nam jih posredujete preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, bomo uporabili izključno za razrešitev težave ali pripravo odgovora na vprašanje.
Za sodelovanje v anketah, objavo vaših komentarjev, vprašanj in ocen na straneh ponudb vas lahko nagradimo s točkami zvestobe v Klubu zvestobe.
Vkolikor boste z nami komunicirali preko kateregakoli družbenega omrežja bomo vaše podatke lahko uporabili tudi za to, da vam preko istega družbenega omrežja posredujemo marketinška sporočila skladno s pogoji in dovoljenji, ki ste jih dali upravitelju družbenega omrežja.


Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov


Poleg nas lahko vaše osebne podatke uporabljajo tudi naši zaupanja vredni partnerji, ki jih potrebujemo pri izvedbi, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov:

 • dostavnim službam posredujemo podatke, ki jih potrebujejo za prevoz in oddajo naročila

 • v primeru, ko vaše naročilo vključuje izdelke, ki so na zalogi pri dobavitelju, mu posredujemo podatke, ki jih potrebuje za pripravo pošiljke z vašim naslovom za dostavo in vsebino naročila

 • dobaviteljem in pooblaščenim serviserjem, vkolikor reklamacije ali vprašanja, pri katerih potrebujemo njihovo sodelovanje, urejate preko nas

 • izvajalcem plačil (na primer, Paypal, Cardinity, ponudniki kreditiranja,

 • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče, ipd.) 

 • z vašo privolitvijo vaše podatke preko piškotkov posredujemo Google, Facebook in drugim družbenim omrežjem

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki skladno z zakonodajo. Posredujemo jim le podatke, ki so nujni za uspešno izvedbo naročila, prodajnega procesa ali druge aktivnosti.
Vaših podatkov v nobenem primeru ne posredujemo nepooblaščenim tretjim osebam.


Roki hrambe osebnih podatkov


Vaše osebne podatke bomo hranili in obdelovali v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave in dokler bo to potrebno za zaključek naročenih ali dogovorjenih aktivnosti, ter potem v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov, še posebej, ko je obdelava osebnih podatkov potrebna v okviru sklenitve oziroma izvedbe pogodbe.
Podatke, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, hranimo do preklica.
V primerih, ko je rok hrambe osebnih podatkov zapovedan z zakonom, podatke hranimo v skladu z zakonsko zapovedjo.


Zagotavljanje varnosti


Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, razkritjem, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Za prenose vseh osebnih podatkov uporabljamo tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij.
Dostop do zbranih osebnih podatkov imajo le pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) z uporabniškim imenom in geslom.
Prosimo, da nam pri varovanju vaših osebnih podatkov pomagate tako, da tudi sami poskrbite za varnost vašega uporabniškega imena in gesla.
Vse vaše osebne podatke izbrišemo na vašo zahtevo, ki jo nam posredujete, nam pišite preko spletnega obrazca, pisno na naš naslov: 4nbo, d.o.o., Rojska cesta 18/b, 1230 Domžale ali sporočite na telefonsko številko 051 633 678 .

 

Zasebnost vaših otrok in njihovih osebnih podatkov


Zasebnost vaših otrok je za nas še posebej pomembna. V ta namen ne zavestno zbiramo osebnih podatkov od oseb, mlajših od 16 let. Če ste mlajši od 16 let, nam ne pošiljajte nobenih osebnih podatkov, vključno z vašim imenom, naslovom, telefonsko številko ali e-poštnim naslovom. Nobena oseba, mlajša od 16 let, ne sme razkriti svojih osebnih podatkov na spletni strani. Če ugotovimo, da se osebni podatki, ki jih obdelujemo, nanašajo na osebo, mlajšo od 16 let in hkrati nismo prejeli soglasja zakonitega zastopnika te osebe, bomo te osebne podatke takoj izbrisali. Če sumite, da obdelujemo podatke od koga ali o njem, mlajšega od 16 let, nam pišite preko spletnega obrazca, pisno na naš naslov: 4nbo, d.o.o., Rojska cesta 18/b, 1230 Domžale ali sporočite na telefonsko številko 051 633 678.

Vaše pravice

Po zakonu o varstvu podatkov imate različne pravice. V ustreznih primerih imate pravico do:

 • zahtevati dostop do svojih osebnih podatkov
 • zahteva popravljanje vaših osebnih podatkov
 • zahtevajte izbris vaših osebnih podatkov
 • zahtevajte omejitev obdelave vaših osebnih podatkov
 • zahtevati prenos vaših osebnih podatkov
 • ugovarja obdelavi vaših osebnih podatkov
 • nasprotujejo avtomatiziranemu odločanju
 • Zahtevajte človeško posredovanje

 Nekaj ​​podrobnosti o vsaki od teh pravic. Če želite uveljaviti katero koli od teh pravic, nam pošljite e-pošto na 4nbo@europe.com

Zahteva za dostop do vaših osebnih podatkov

Pravico imate, da pridobite kopijo svojih osebnih podatkov, ki jih hranimo, in določene podatke v zvezi z obdelavo, ki jo dajemo vašim osebnim podatkom.

Zahteva za popravek vaših osebnih podatkov

Imate pravico do popravljanja vaših osebnih podatkov, če so netočni ali nepopolni. Svoje osebne podatke lahko kadar koli posodobite tako, da se prijavite v svoj  račun  in posodobite svoje podatke ali pa nam pošljete e-pošto na 4nbo@europe.com

Zahteva za izbris vaših osebnih podatkov

Lahko zaprosite 24eBeauty, da izbriše vaše osebne podatke, kadar nimamo pravega razloga, da bi jih še naprej obdelovali. Prosimo, upoštevajte, da morda ne bomo mogli vedno odgovoriti na vašo zahtevo za izbris iz posebnih pravnih razlogov, o katerih bomo, če obstajajo, ob vaši prošnji obveščeni.

Zahteva za omejitev obdelave vaših osebnih podatkov

Imate pravico zahtevati od 24eBeauty, da v določenih primerih preneha obdelovati vaše osebne podatke, na primer, če želite, da ugotovimo točnost podatkov ali če nasprotujete naši uporabi vaših podatkov, ker moramo preveriti, ali imamo za to prepričljive utemeljene razloge. V primeru omejene obdelave lahko pustimo, da obdržimo dovolj informacij o vas, da zagotovimo skladnost z omejitvijo v prihodnosti.

Zahteva za prenos vaših osebnih podatkov

Imate pravico prejeti digitalno kopijo svojih osebnih podatkov ali zahtevati prenos vaših osebnih podatkov v drugo podjetje. Upoštevajte, da ta pravica velja samo za avtomatizirane podatke, za katere ste nam dovolili uporabo ali ki smo jih uporabili pri sklepanju pogodbe z vami.

Zavrnitev obdelave vaših osebnih podatkov

Imate pravico ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov tudi, če menimo, da imamo legitimen interes za njihovo obdelavo (kot je navedeno zgoraj). Prav tako imate pravico ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja. V nekaterih primerih lahko dokažemo, da imamo za obdelavo vaših podatkov prepričljive in upravičene razloge, ki presegajo vaše pravice in svoboščine.

Zahtevajte človeško posredovanje za samodejno odločanje in profiliranje.

Imate pravico zahtevati človeško posredovanje, ko sprejemamo avtomatizirane odločitve pri obdelavi vaših osebnih podatkov. Po potrebi je ta vrsta obdelave dovoljena v okviru naše pogodbe z vami, pod pogojem, da se izvajajo ustrezni preventivni ukrepi ali če je bilo pridobljeno vaše izrecno soglasje.

Na vse zakonite zahteve si bomo prizadevali odgovoriti v roku enega meseca. Včasih se nam lahko zgodi, da traja več kot mesec dni, če je vaša zahteva še posebej zapletena ali pa ste poslali vrsto zahtev. V tem primeru vas bomo obveščali. Zahtevamo lahko vaše posebne podatke, kar nam bo pomagalo potrditi vašo identiteto in vam zagotovilo pravico do uveljavljanja katere koli od zgoraj navedenih pravic. To je varnostni ukrep za zagotovitev, da se osebni podatki ne razkrijejo vsem, ki nimajo pravice do prejemanja.

Pravica do vložitve pritožbe

Če imate pomisleke ali pritožbe glede obdelave vaših podatkov, nam pošljite e-poštno sporočilo neposredno na 4nbo@europe.com. Prav tako imate pravico vložiti pritožbo na ICO. Vendar bi z veseljem odgovorili na vaše pomisleke, preden se odpravite na ICO. Zato ne oklevajte, da nas prej kontaktirate.

Spremembe tega obvestila o zasebnosti

Lahko spremenimo pogoje tega obvestila o zasebnosti. V primeru pomembnih sprememb bomo posodobitve objavljali na našem spletnem mestu, v naših aplikacijah ali vas obvestili po e-pošti.

Kako nas kontaktirate

Pozdravljamo vaše komentarje in z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja o vaših podatkih.

Vprašanja, komentarje ali zahteve po informacijah pošljite našemu zastopniku in odgovornemu za varstvo podatkov Keri Devine, ki ga lahko kontaktirate na 4nbo@europe.com.

To obvestilo o zasebnosti je bilo posodobljeno 24. marca 2020.

24eBeauty, Spletna trgovina za lepoto in zdravje,
4nbo, spletni marketing, d.o.o.
Rojska cesta / 18b, Domžale
1230 Domžale, Slovenija / Evropska unija