EU

 
 
Promocijska ponudba do -30%
 
brezplačna dostava za nakupe nad 50€
 
Popusti do:  -30% 
  • Top4

Top4


Darilni set je v priročni torbici namenjen obdarovanju in je priročno darilo za vsakogar. Masaža celega telesa za vso družino.


Šifra:Top4
Razpoložljivost:10
  • 63.44€

    48.80€

  • Brez DDV:40.00€

0 ocen Napišite mnenje

Top4 vsebuje:

Imagem 

FaceRoller-BabyRoller je masažni pripomoček za masiranje obraza in vratu. Učinkovito poveča prekrvavitev podkožnega tkiva in omogoča hitrejše in boljše učinkovanje kozmetičnih preparatov. Namenjen je predvsem nežnemu spolu, ki zna ceniti lepoto svojega obraza. Z redno uporabo Facerollerja upočasnite nastajanje gub na obrazu in vratu. Priporočamo ga tudi za masažo dojenčkov.

 

Imagem 

ColibriRoller je sestavljen iz osmih masažnih kolesc in ročaja, ki je gibljiv okoli svoje osi. Njegova priročnost omogoča uporabo v vsakem trenutku: pri vrhunskem športu in rekreaciji, na potovanju, pri delu in doma. Z njim je možno zmasirati telo od glave do peta.

 

Imagem

Amy masažni disk je svetovna novost na področju masažnih aparatov. Predstavlja novo filozofijo na področju zdravja in zdravega življenja. Je preprost za uporabo in idealen za temeljito masiranje trebuha in lasišča med prhanjem, kopanjem ali umivanjem las.

 

Imagem

BodyRelax je univerzalni ročni masažni aparat. Konstrukcija omogoča izredno prilagodljivost masažnih kolesc vsem delom telesa. Zaradi edinstvene oblike in funkcionalnosti se pri masaži lahko primerja s človeškimi rokami, ki so najboljši masažni aparat.