EU

 
 
Promocijska ponudba do -30%
 
brezplačna dostava za nakupe nad 50€
 
Popusti do:  -30% 
  • Top3+

Top3+


Darilni set je v priročni torbici namenjen obdarovanju in je priročno darilo za vsakogar. Masaža celega telesa za vso družino.


Šifra:Top3+
Razpoložljivost:10
  • 40.26€

    30.50€

  • Brez DDV:25.00€

0 ocen Napišite mnenje

Top3+ vsebuje:

Imagem

Amy masažni disk je svetovna novost na področju masažnih aparatov. Predstavlja novo filozofijonapodročjuzdravjainzdravega življenja. Je preprost za uporabo in idealen za temeljito masiranje trebuha in lasišča med prhanjem, kopanjem ali umivanjem las.

 

Imagem

Colibri roller je sestavljen iz osmih masažnih kolesc in ročaja, ki je gibljiv okoli svoje osi. Njegova priročnost omogoča uporabo v vsakem trenutku: pri vrhunskem športu in rekreaciji, na potovanju, pri delu in doma. Z njim je možno zmasirati telo od glave do peta.

 

Imagem

Face roller je masažni pripomoček za masiranje obraza in vratu. Učinkovito poveča prekrvavitev podkožnega tkiva in omogoča hitrejše in boljše učinkovanje kozmetičnih preparatov. Namenjen je predvsem nežnemu spolu, ki zna ceniti lepoto svojega obraza. Z redno uporabo Facerollerja upočasnite nastajanje gub na obrazu in vratu. Priporočamo ga za masažo dojenčkov.