EU

 
 
Promocijska ponudba do -30%
 
brezplačna dostava za nakupe nad 50€
 
Popusti do:  -30% 
  • WonderWheels-masaža stopal

WonderWheels-masaža stopal


Nožni masažni pripomoček za lepoto in zdravje, ki preprečuje nabrekanja in otekanja nog. Odpravlja občutek napetosti, teže in bolečin v nogah. Izdelan je iz visoko kvalitetnega aluminija in najkvalitetnejše plastike (ABS). Nožna masaža za vse člane družine. Noge vam bodo hvaležne. Lepo darilo, obdarujte najdražje.


Šifra:WonderWheels
Razpoložljivost:82
  • 20.74€

    14.64€

  • Brez DDV:12.00€

0 ocen Napišite mnenje

MASAŽA STOPAL ODPRAVLJA BOLEČINE V NOGAH

Masažo in razgibavanje nog  lahko opravljate hkrati v zelo udobnem sedečem položaju. Z novo napravo Wonderstep boste dosegli neverjetno dobro masažo stopal. Masažna kolesca so oblikovana tako, da je občutek prijeten tudi pri povečanem pritisku na stopala, tudi pri blagem masiranju masažne kroglice dosežejo vse pomembne točke na stopalih kar zagotavlja optimalne učinke masaže stopal, ki je po učinkovitosti lahko primerljiva z profesionalno ročno masažo stopal.
Redna uporaba te naprave zagotavlja boljšo cirkulacijo in preprečuje zastajanje krvi in limfne tekočine v nogah, to pa je za zdravje in dobro počutje osnovni pogoj.

 akupresurne točke                      

Ne prezrite v primeru  specifičnih težav, bolezni ali poškodb bodite previdni in se obvezno posvetujte s svojim zdravnikom. Wonderstep naj bo med uporabo postavljen na podlago, ki preprečuje drsenje in omogoča stabilno in udobno držo telesa med uporabo. Naprava je konstruirana za uporabo v sedečem položaju in ni primerna za uporabo stoje.
Čiščenje in vzdrževanje Wonderstep naprave:
Naprava je izdelana iz najkvalitetnejših termoplastov in aluminija, ki ne oksidira, zato jo lahko temeljito očistite z čistili, ki jih sicer uporabljate v stanovanju, lahko jo celo sperete pod tekočo vodo in obrišete z mehko brisačo.
Higijena: zelo pomembno je, da je Wondrestep v primerjavi z lesenimi izdelki podobne vrste, zaradi materijalov, ki ne vpijajo bakterij, v veliki prednosti pred lesenimi napravami. Les je kljub svoji lepoti in plemenitosti, idealno gojišče bakterij, ki se jih celo z temeljitim čiščenjem ne da odpraviti in je zato popolnoma neprimeren za uporabo. Wonderstep lahko uporablja več oseb, saj zaradi možnosti čiščenja ni nevarnosti raznih okužb in gljivičnih obolenj. Vsi materijali, ki so uporabljeni v novi napravi dolga leta obdržijo čvrstost in lep izgled.

Prednosti:
1. Spodbujate krvni obtok in presnovo, izboljšate kakovost spanja. Vaši možgani lahko dobijo dovolj kisika, vas osvežijo in bistrijo um.
2. Lahko izboljša hipertenzijo, revmatične bolečine, pasu kisle bolečine v križu.
3. Lahko postopoma izboljša težave s stopali.
4. Pomagajte si pri vnetju kolena, artritisu in bolečinah v sklepih.
5. Omili edem, krčne žile v nogah in paralizo nog.
6. Redno uporabljajte, lahko bolj učinkovito izboljša nespečnost, okrepi delovanje prebavnega sistema.

 

Masaže ne smemo uporabljati, če je povišana telesna temperatura, če pride do vnetja ven ali limfnih poti, če pride do infekcije ali gnojnoh vnetij, če pride do opekli ali krvavitve. V primeru, da podvomite v koristnost masaže, se obvezno posvetujte z svojim zdravnikom.