EU

 
 
Promocijska ponudba do -30%
 
brezplačna dostava za nakupe nad 50€
 
Popusti do:  -30% 
  • AmyDisc za lepoto in zdravje vašega telesa

AmyDisc za lepoto in zdravje vašega telesa


AmyDisc masažni disk za lepoto in zdravje vašega telesa pomaga pri odpravi celulita je svetovna novost na področju masažnih aparatov. Predstavlja novo filozofijo na področju zdravja in zdravega življenja. Je preprost za uporabo in idealen za temeljito masiranje trebuha in lasišča med prhanjem, kopanjem ali umivanjem las. Priporočamo za masažo nosečnic, koži daje elastičnost in preprečuje nastajanje strij po porodu.


Šifra:AmyDisc
Razpoložljivost:99
  • 19.52€

    13.42€

  • Brez DDV:11.00€

0 ocen Napišite mnenje

AmyDisc za lepoto in zdravje, popolna masaža vašega telesa

 

KDO SEM? Sem AmyDisc, zasnovan v miselnem svetu in ustvarjen, da tebi in drugim pomagam ujeti čim več lepih in srečnih trenutkov v življenju.

KOMU SEM NAMENJEN? Tebi in vsem ljudem, ne glede na spol, poklic in starost. Kadarkoli me vzameš sem ti z velikim veseljem vedno na voljo. Tvoja roka je moj vodič, ki naj z menoj popelje tvoje čudovito telo, k popolni sprostitvi ter idealni pripomoček za lepoto in zdravje tvojega telesa.

KAKO ME UPORABLJAŠ? Kakorkoli me primeš je prav. Položiš me na del telesa, ki ga želiš masirati in me z nežnimi krožnimi gibi vodiš v svet masaže. Prisluhni telesu, roka naj bo v zapestju mehka in prilagodljiva, lahko me  vodiš z desno ali z levo roko. Z masažo pričneš na glavi, preideš na prsne mišice in nato preko trebušnih mišic na križni del hrbta do zadnjice, zatem zmasiraš stopala nato meča in stegna z zunanje in notranje strani. Masaža se zaključi vedno v predelu trebušnega mišičevja, ki se po enomesečni uporabi bistveno okrepi.

KJE IN KDAJ? Kjerkoli in kadarkoli me lahko s pridom uporabiš, na suhem ali v vodi, v obleki ali brez. Morda  ti bom še najbolj všeč v kopalnici, pri tuširanju, pod tušem ali v kadi. Masaža lasišča in pranje las obenem je z mojimi masažnimi kroglicami enkratna. Na lasišče nanesi šampon-gel, ki ga nato nežno z malimi krožnimi gibi, enakomerno porazdeliš po lasišču. Po nekajkratni uporabi, ko najdeš pravi občutek, je pranje las z masažo lasišča pravi balzam za lase in glavo. Celotni učinek je dosežen že v 30 sekundah. Tudi masaža celega telesa, med tuširanjem in kopanjem, nesluteno pozitivno vpliva na dobro počutje. AmyDisc ob tuširanju služi hkrati za čiščenje kože in temeljiti masaži, ki ti dobesedno požene kri po žilah. Optimalni učinki lepote in zdravja bodo doseženi ob pravilni in redni uporabi, na kar te bom spominjal če bom na vidnem mestu.       

 masaža lasišča   masaža telesa                                          

PS:Tvoje telo je hiša tvoje duše!

 

Masaže ne smemo uporabljati, če je povišana telesna temperatura, če pride do vnetja ven ali limfnih poti, če pride do infekcije ali gnojnoh vnetij, če pride do opekli ali krvavitve. V primeru, da podvomite v koristnost masaže, se obvezno posvetujte z svojim zdravnikom.