EU

 
 
Promocijska ponudba do -30%
 
brezplačna dostava za nakupe nad 50€
 
Popusti do:  -30% 

Plačila

V naši spletni prodajalni lahko plačate z naslednjimi plačilnimi instrumenti:

                     

 

Postopek Nakupa:

Nakup Na Spletni Strani »24eBeauty.Eu« Izvedete Tako, Da V Obrazec Za Naročilo Vpišete Vaše Podatke In Kliknete Na Gumb Za Naročilo.

- Izbira Artikla: V Obrazcu Za Naročilo Izberete Ustrezen Izdelek Oz. Količino, Ki Jo Želite Naročiti. Pred Klikom Na Gumb Za Naročilo So Vam Na Spletni Strani Vedno Dostopni Podatki O Izdelku, Ki Ga Naročate.

- Potrditev Naročila: Ko Oddate Naročilo Boste Preusmerjeni Na Spletno Stran S Sporočilom, Da Je Vaše Naročilo Sprejeto. Poleg Tega Boste Na Vpisani E-Mail Naslov Dobili Potrdilo O Naročilu Z Vsemi Podatki Glede Vrste Izdelka, Količine, Končne Cene In Datuma Dostave.

Vrste Plačil:

Plačilni pogoji

Prodajalec sprejema naslednje plačilne pogoje:

  • ⚠ OPOZORILO: V izogib širjenju virusa plačilo po povzetju ni več možno. Odločite za spletno plačilo s plačilom po predračunu, PayPal ali s plačilno kartico. Le v tem primeru vam bo lahko poštar dostavil paket do vašega naslova (pred prihodom vas bo poklical in dogovorili se boste za mesto dostave brez fizičnega kontakta).

    Izdelki ostajajo v posesti prodajalca pred celotnim plačilom in prejemom, vendar tveganje poškodbe izdelka preide na kupca s prejemom izdelkov.

Podatkov o kupcih kupca po oddaji naročila ni mogoče spremeniti

Plačilo S Kartico V Spletni Trgovini urejate preko (Cardinity | UAB Click2Sell
Cardinity Is A Licensed Payment Institution Regulated By The Central Bank Of The Republic Of Lithuania (License) And Active In The European Union.
Cardinity Is Registered On VISA Europe And MasterCard International Associations To Provide E-Commerce Credit Card Processing Services For Online Merchants.) Z Naslednjimi Karticami: Visa, Visa Electron, Maestro In MasterCard.