EU

 
 
Promocijska ponudba do -30%
 
brezplačna dostava za nakupe nad 50€
 
Popusti do:  -30% 

O nas

Rojena v novem tisočletju vam spletna trgovina »24eBeauty« prinaša strokovno izbrano izbiro luksuznih izdelkov, pridobljenih iz Evropske unije in ostalih delov sveta.

Naši strokovni sodelavci se trudijo, da bi zagotovili najboljše in najkvalitetnejše izdelke na dosego vaših rok. Naše poslanstvo je, da ustrežemo osnovnim potrebam lepote in zdravja našega telesa vseh starostnih skupin. Obenem pa vas preko naših Blog sestavkov seznanjamo o inovativnih rešitvah ohranjanja in preprečevanja vaših zdravstvenih težav.  

 NAŠA FLOZOFIJA

Od znanstveno organskih do specialistično razvitih načinov zdravljenja in preventive, je naš izbor izdelkov zasnovan in prilagojen uporabi vsakomur. Ponujamo našo svetovalno strokovno svetovanje preko naših Blog sestavkov tako, da se lahko pred nakupom seznanite kaj vam najbolje ustreza. Zavedamo se da je vaš čas dragocen, zato lahko naše izdelke uporabljate kar med svojim delom ali sprošanjem na oblazinjenem fotelju, pred televizijo ali kavico s prijateji. Naša izbira izdelkov temelji na učinkovitosti in enostavne uporabe.

Za vsa dodatna vprašanja nas prosim kontaktirajte preko našega spletne obrazca. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Lastnik spletne trgovine "24eBeauty.eu" je: 

4nbo, spletni marketing, d.o.o., Rojska cesta 18/b, 1230 Domžale, Slovenija

telefon: 051 633 678, e-mail: 4nbo@europe.com, spletna stran: https://4nbo.com

matična št.: 8087172000, št. za DDV: SI70347158