EU

 
 
Promocijska ponudba do -30%
 
brezplačna dostava za nakupe nad 50€
 
Popusti do:  -30% 

Dostava

⚠ OPOZORILO: V izogib širjenju virusa plačilo po povzetju ni več možno. Odločite za spletno plačilo s plačilom po predračunu, PayPal ali s plačilno kartico. Le v tem primeru vam bo lahko poštar dostavil paket do vašega naslova (pred prihodom vas bo poklical in dogovorili se boste za mesto dostave brez fizičnega kontakta).

Vsi naročeni izdelki bodo odposlani isti ali naslednji delovni dan, najkasneje pa v 3 dneh (izvzetii so dela prosti prazniki ter sobote in nedelje) od prejema naročila.

Dostava je za vsa naročila nad 50 EUR brezplačna. Stroški pošiljanja za vsa naročila pod 50 EUR znašajo po ceniku pošte Slovenija, cena je odvisna od skupne teže opravljenega nakupa, in je prikazana na računu že pred potrditvijo.

Vse pošiljke se izročajo priporočeno, za sledenje pridobite sledilno kodo. V kolikor vam kurir zaradi vaše odsotnosti ne more izročiti pošiljke jo prevzamete na osnovi sporočilo na najbližji izpostavi.

Cenik za dostavo ne velja za akcijska in promocijska obdobja, ki imajo različne pogoje pošiljanja.

Stroški pošiljanja so vedno prikazani posebej, prav tako pa so natisnjeni tudi na računu.

Kupec je ob prevzemu pošiljke dolžan preveriti morebitne vidne zunanje poškodbe pošiljke (odprt, raztrgan, zmečkan, moker paket) in paket takoj reklamirati dostavnemu delavcu ter zavrniti prevzem pošiljke, na kateri so vidne poškodbe.

Če ima izdelek skrito napako (napako, ki je ni bilo mogoče odkriti z običajnim pregledom ob prevzemu pošiljke), ki jo kupec ugotovi ob odprtju izdelka, je kupec upravičen do enostranske odpovedi pogodbe in povračila, zamenjave izdelka, odprave napake ali znižanja cene.

V primerih, ko se Kupcu dostavi izdelek, ki je drugačen od kupljenega, ima slednji pravico do dostave naročenega Izdelka, če pa to ni mogoče, ima Kupec pravico do povračila kupnine, stroškov pošiljanja in vračila Izdelka. V tem primeru je Kupec dolžan vrniti napačno dostavljen Izdelek.

Kupec ob dostavi s kupljenim Izdelkom prejme tudi račun in potrdilo o prejemu pošiljke, ki ga je dolžan podpisati, če ni razloga za pritožbo. Kupec s podpisom potrdila o prejemu pošiljke potrdi, da je ob prevzemu izdelka le tega pregledal in da je bil Izdelek prevzet brez vidnih zunanjih poškodb, da količinsko in kakovostno ustreza izdelkom z računa in da je bila v skladu z zakonskimi predpisi skupaj z izdelki dostavljena tudi vsa pripadajoča dokumentacija.

Če je Kupec med pregledovanjem dostavljenih izdelkov na zgoraj opisan način našel razlog za reklamacijo, mora blago nemudoma reklamirati dostavnemu delavcu, saj Prodajalec ne sprejme reklamacij, prijavljenih po sami dostavi izdelkov.

Če Kupec izdelka ne prevzame ali ga zavrne brez utemeljenega razloga, si Prodajalec pridržuje pravico, da zahteva povračilo manipulacijskih stroškov, stroškov prevoza in drugih morebitnih stroškov.