EU

 
 
Promocijska ponudba do -30%
 
brezplačna dostava za nakupe nad 50€
 
Popusti do:  -30% 
  • Dermatron-Anticelulite

Dermatron-Anticelulite


• BOLJŠI IZGLED IN KVALITETA KOŽE • NIČ VEČ POMARANČNE KOŽE • UPLAHNITEV DERME • IZBOLJŠANJE PREKRVAVITVE • SPROSTITEV CELULITNIH VOZLIČEV • UTEKOČINJENJE ŽELATINASTEGA EDEMA • VPIJANJE IN DRENAŽA EDEMOV Baterija priložena


Šifra:Dermatron
Razpoložljivost:10
  • 120.78€

    84.18€

  • Brez DDV:69.00€

0 ocen Napišite mnenje

Dermatron-Anticelulite elektronski masažni pripomoček, Za lep videz in zdravo kožo

V medicini se elektrostimulacija uspešno uporablja že vrsto let. Dermatron je nova elektronska naprava, namenjena hitri in učinkoviti sanaciji kože. Deluje na osnovi specifične oblike in frekvence v električnih inpulzov, ki pospešujejo biokemične in bioelektrične procese na koži in v podkožju. Presenetljivo dobre rezultate, ki jih dosežemo z elektronsko napravo.
Dermatron po intenzivni začetni terapiji, z lahkoto ohranjamo z občasnimi terapijami.
Dermatron deluje na kožo in globoko ležeča obtočila, katerih motnje so glavni vzrok za večino estetskih motenj, kot so: celulit, debelost, brazgotine in proge po nosečnosti (strije), motnje v perifernem obtoku.
Uporaba Dermatrona je enostavna, postopki niso nevarni, ne povzročajo motenj in stranskih učinkov. Na zgornji strani Dermatrona je vgrajen vrtljiv gumb za vklop in regulacijo jakosti, na spodnji strani pa sonda, ki prenaša električne impulze na kožo.NIČ VEČ POMARANČNE KOŽE

1.Prostor, kjer bomo tretma izvajali, naj bo prijeten.


2.Pred nanosom kontaktnega gela, ki je priložen v lončku, kožo temeljito očistimo z čistilnim mlekom. Alkohol ni primeren za čiščenje.


3.Na površino kože nanesemo Dermatron gel, ki zagotovi elastičnost in dobro prevodnost kože.


4.Napravo vključimo, njeno moč pa prilagodimo na nivo željenih dražljajev.


5. Sonda, ki drsi po koži, naj bo ves čas neprekinjeno v stiku z kožo. Sondo vodimo po koži od spodaj navzgor v majhnih krožnih gibih premera 1-5 cm. Oblika Dermatrona zagotavlja gladko in tekoče vodenje sonde po koži.


6. Čas izvajanja tretmaja z Dermatronom je odvisen od razvitosti celulita in površine kože. Povprečen začetni tretma traja cca 30 min.


Učinki obdelave kože z Dermatronom:
hiperemija - izboljšana prekrvavljenost tkiva, večja prepustnost celične membrane, mehansko mikromasažno delovanje, povečana elastičnost tkiva, limfna drenaža in sproščanje por, lojničnih mešičkov in posledično odprava pomarančne kože - celulita.


Za učinkovite rezultate moramo v času uporabe Dermatrona prilagoditi tudi prehrano. Zmotno je mišljenje da se bomo znebili celulita samo z izvajanje tretmajev brez prilagojene prehrane. Dermatron je zgolj pripomoček s katerim veliko hitreje in lažje dosežemo lep videz in zdravo kožo.

Dermatron ne smejo uporabljati nosečnice, ljudje z vgrajenim srčnim vspodbujevalnikom in sladkorni bolniki z vgrajeno inzulinsko pumpica.