EU

 
 
Promocijska ponudba do -30%
 
brezplačna dostava za nakupe nad 50€
 
Popusti do:  -30% 
  • BodyRelax - masažni pripomoček za lepoto in zdravje

BodyRelax - masažni pripomoček za lepoto in zdravje


BodyRelax-flex, nepogrešljiv dodatek osebne prtljage na poti je univerzalni ročni masažni aparat za lepoto in zdravje. Konstrukcija omogoča izredno prilagodljivost masažnih kolesc vsem delom telesa. Njegov ročaj je zložljiv in ne zavzame veliko prostore pri osebni prtljagi. Zaradi edinstvene oblike in funkcionalnosti se pri masaži lahko primerja s človeškimi rokami, ki so najboljša masaža. Učinkovit pri bolečinam v križu in hrbtenici skrbi za dobro počutje. Idealno darilo za vsakogar.


Šifra:BodyRelax-flex
Razpoložljivost:22
  • 23.18€

    19.52€

  • Brez DDV:16.00€

0 ocen Napišite mnenje

BodyRelax-flex, masažni pripomoček za lepoto in zdravje

 

Razvoj novih ročnih masažnih aparatov omogoča uporabo zdravilne masaže za lepoto in zdravje tudi tistim, ki niso vešči klasične masaže. Vsakdo si lahko olajša težave, takoj ko začuti potrebo po sprostitvi. Masaža naj traja le nekaj minut, postopek pa ponovimo vsaj dvakrat na dan, zjutraj in zvečer. Spoznali boste, da nekatere točke vplivajo na več stvari hkrati, in opazili nepričakovano izboljšanje težav. Za vztrajnost in trud boste nagrajeni z lepšim videzom in dobrim počutjem. Vaše zdravje bo spet v vaših rokah in dosegli boste postavljeni cilj. Ne pozabite, da se nam čez noč zgodi le to, kar postorimo čez dan.

 bolečina v križu    masaža trebuha

BodyRelax je univerzalni ročni masažni aparat za lepoto in zdravje. Konstrukcija omogoča izredno prilagodljivost masažnih kolesc vsem delom telesa. Zaradi edinstvene oblike in funkcionalnosti se pri masaži lahko primerja s človeškimi rokami, ki so najboljša masaža.

 

Masaže ne smemo uporabljati, če je povišana telesna temperatura, če pride do vnetja ven ali limfnih poti, če pride do infekcije ali gnojnoh vnetij, če pride do opekli ali krvavitve. V primeru, da podvomite v koristnost masaže, se obvezno posvetujte z svojim zdravnikom.